Prijave su u toku

Kabare & Mjuzikl

Ovi kursevi namenjeni su talentovanim, kreativnim i smelim ljudima koji imaju želju da se brzo suoče sa publikom.

Tokom kursa polaznici pripremaju kratke tačke koje bi trebalo da budu izvedene pred publikom u kabare programu teatra Le Studio.

Kabare je zabavni žanr koji pripada pozorištu baziran na plesu, glumi, pevanju, kostimu, a pre svega na glumačkoj sceničnosti i sposobnosti da se izgradi odnos sa publikom.

saznaj više

Kurs pozorišta

Škola glume, režije, scenografije i pozorišne tehnike

Namenjen je ljudima koji žele da istraže svet glume, režije, scenografije, pozorišne tehnike, dramaturgiju… Polaznici će teorijski i praktično savladati osnove pozorišta kroz samostalan rad na kreiranju pozorišne predstave.
Škola Le Studija smatra da je suština pozorišta u zajedničkom kreativnom radu i igri.

Saznaj više

Prijave su u toku

Prijave su u toku

Uvod u vizuelni teatar

Kurs Uvod u vizuelno pozorište je namenjen svim ljudima (od 15 do 65) koji žele da otkrivaju razne aspekte pozorišta koji su u vezi sa vizuelnom percepcijom.

Saznaj više

Master class

Master class su posebno organizovane radionice iz različitih oblasti pozorišta namenjene  onima koji (žele da) se profesionalno bave pozorištem i/ili imaju dovoljno iskustva u radu u pozorištu i/ili su studenti neke od škola glume/režije/scenografije/pozorišne tehnike/dramaturgije/plesa i sl.

Ove radionice uglavnom vode gostujući predavači. Do sada smo imali zadovoljstvo da radimo sa: Minom Trap i Dorom Kantero (Animirani objekat), Tifani Ros (Narcis), Anom Đorđević (Uvod u muzički teatar), Danijelom Majersom i Beranžer Dambrin (Akrobalans za početnike), Ljubicom Milanović (Kako se realni prostor transformiše u dramski?), Sofijom Mavragani (Play for Belgrade)…

Zašto ti ne bi bio sledeći koji će nam se pridužiti?
Prijavi se

Za više informacija ne oklevajte da nas kontaktirate telefonom ili mejlom:
064 1871 7 31 ili skola.lestudio@gmail.com

Gde se nalazimo

Poenkareova 26
11000 Beograd / Belgrade
Srbija / Serbia

From Instagram
    Instagram Error :Bad Request
Zach Allen Jersey